top of page

Specials

Fittalk & Walk

Wil jij de 'beste versie van jezelf' worden?

Of wil jij jouw medewerkers helpen gezonder en fitter te worden?

Dan is dit dé wandeling voor jou of

voor jouw bedrijf!

Sinds 2002 ben ik actief als Fitcoach vanuit mijn praktijk aan huis. Als Fitcoach help ik mensen om in de beste vorm van hun leven te komen.  Denk aan verbeteren van gezondheid, vitaliteit, gewicht, sportprestaties en huid, haar en nagels.

Vanuit deze jaren lange ervaring

kan tijdens deze Fittalk & Walk inzichten en praktische, algemene en persoonlijke tips geven. Deze Peelwandeling kan een start zijn naar een gezonder fitter leven. Mocht je daarna ook interesse hebben in een programma met mijn persoonlijke begeleiding dan is dat natuurlijk ook mogelijk. 

Deze wandeling zal circa 2 uur duren.

Fitcoach Bianca Teuwsen

Miracle Morning Walk

Wil jij als persoon of als bedrijf meer uit je dag en daarmee meer uit het leven halen?  Dan is dit dé wandeling voor jou of voor jouw bedrijfsuitje!

In zijn boek Miracle Morning laat Hal Elrod zien hoe iedereen aan de hand van zes nieuwe gewoontes kan werken aan meer focus, positiviteit, regelmaat en bewustzijn.

 

Dit boek heeft mij persoonlijk enorm geïnspireerd en geholpen om een waardevolle start van de dag te creëren. Door deze ochtendroutine kan ik veel meer uit mijn dag halen.

 

Tijdens deze Miracle Morning Walk zal ik kort de 6 principes belichten. Daarna gaan we deze 6 principes tijdens de Peelwandeling toepassen.

 

Deze wandeling zal circa 2 uur duren.

 

 

 

Boek Miracle Morning van Hal Elrod

Tarieven

Deze 2 specials hebben een absolute meerwaarde en ook een meerprijs vanwege de voorbereidingen en de extraatjes tijdens of na afloop van de wandeling. De meerprijs is €15 per persoon op het basistarief. 

Voor Groepen

6 - 12 personen

€ 23.65 per persoon bij 1,5 uur

€ 26 per persoon bij 2 uur

Voor Koppels

€ 42 per persoon bij 1.5 uur

€ 51  per persoon bij 2 uur

Voor Vrouw

€ 60 bij 1.5 uur

€ 75 bij 2 uur

bottom of page